Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

#Den følelsen

Magen vrir seg. Man puster kort, hjertet går litt for fort. Mange rare tanker i hodet. Den følelsen når du har så mye følelser inne i deg at du ikke helt vet hvor du skal gjøre av dem. Gode føleser, spente følelser, og noen ganger litt vonde følelser. Rare følelser.

Merkelig hvordan mennesker er. Når jeg var yngre pleide jeg å si at «Mennesket skulle ikke hatt sjel». Med dette mente jeg at om vi ikke hadde hatt det hadde vi ikke hatt følelser, og ikke kunne risikert å blitt såra. Det skumleste på denne jord. For noen. For noen er det så skummelt å åpne seg, så skummelt å føle noe, så skummelt å inkludere andre inn i livet sitt, at det rett og slett ikke skjer – og de forblir ensomme. Andre spiller med hjertet åpent for alt og alle, og går på en smell om og om igjen. Der er nok jeg. Jeg vet hvordan det er å ha hjertet på utsiden av kroppen, åpent og synlig for alle. Åpent for slag og skudd. Åpent for å bli knust.

Det jeg skulle ønske alle visste, er at det går an å reise seg igjen, komme seg igjen etter å ha fått hjertet knust. Det går faktisk helt fint an å plastre det og gå på igjen med nytt mot. Møte nye, gjøre nye feil 🙂 Derfor er det absolut ikke skummelt om man lar folk kommme nært innpå seg. Det er godt å tørre. Man taper aldri. Man vinner bare en ny erfaring. Som igjen vil gjøre deg til en sterkere person. Som sagt; jeg skulle ønske alle visste dette.

Jeg kom over et fantastisk statement her – som traff meg kjempegodt:

«It is a risk to love. What if it doesn’t work out? Ah, but what if it does.»

Peter McWilliams

Med det sender jeg en tanke ut i verden – og håper den blir fanget opp rett sted ❤ God natt!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s