Hverdag, Kaffe, Reaktorskolen, Selvutvikling
Comments 3

Korte dager på jobb!

Ah, det er så deilig å drive for seg selv! Akkurat nå sitter jeg fortsatt hjemme i sofaen med en deilig «Private selection» – en av verdens mest luksøriøse espresso, og slapper av og ser på sola før dagen skal begynne. Ja, før dagen skal begynne – kl ti 🙂 Som sagt: deilig å drive for seg selv.

Jeg kaller det jobb jeg, selv om det er oppdrag jeg drar ut på! I dag har jeg oppdrag for Reaktorskolen bare et par timer. Blir vel borte fra ti til to tenker jeg. Akkurat passe arbeidsdag 🙂 Og når to og en halv av timene går med til et besøk på praksisplass, blir det en behagelig kort dag på jobben.

Hvem vil ikke ønske å ha det sånn? Jeg tror jaggu jeg tar en sen morgen i morra også jeg, og tar meg en tur på trening først! Det holder med å begynne kl halv 11 på morgenen:)

Og jeg kjenner mange som har det sånn. Deilig å kunne velge hvor mye man vil jobbe. Og jobbe fordi man elsker det man gjør, heller enn å bare måtte gjøre det for pengene sin del. Fremtiden min ser mer og mer sånn ut, at jeg etterhvert kan velge enda mer, og ha enda færre opprdag – om jeg vil! Elsker det!

Hvorfor ikke gjøre det du også? Spør meg – så skal jeg hjelpe deg dit!

Ha en flott dag i sola! Ta deg gjerne et glass vin på terrassen 🙂

3 Comments

 1. Alina says

  Hei Irene.
  Leste innlegget ditt om korte dager på jobben og likte det veldig godt.
  Jeg var nesten nødt til å skrive til deg etter at jeg så denne setningen her: «Spør meg – så skal jeg hjelpe deg dit!» Det livet du lever er noe jeg har ønsket meg en god stund nå. Tanken på å bruke tiden på ting man egentlig liker å gjøre istedenfor 8 timer på jobben hver dag og gjøre ting man ikke synes er artig engang.
  Så jeg lurer på hvordan kan du hjelpe meg?

  Mvh
  AM

  • Hei Alina!

   Jeg har mange gode måter å hjelpe deg på – og tro meg; Du kommer til å elske å kunne velge å bruke tiden din slik DU vil selv! Er det mailen din som er i kommentaren? Sender deg en mail!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s