Hverdag, Kaffe, Reaktorskolen, Selvutvikling
Comments 3

Korte dager på jobb!

Ah, det er så deilig å drive for seg selv! Akkurat nå sitter jeg fortsatt hjemme i sofaen med en deilig «Private selection» – en av verdens mest luksøriøse espresso, og slapper av og ser på sola før dagen skal begynne. Ja, før dagen skal begynne – kl ti 🙂 Som sagt: deilig å drive for seg selv.

Jeg kaller det jobb jeg, selv om det er oppdrag jeg drar ut på! I dag har jeg oppdrag for Reaktorskolen bare et par timer. Blir vel borte fra ti til to tenker jeg. Akkurat passe arbeidsdag 🙂 Og når to og en halv av timene går med til et besøk på praksisplass, blir det en behagelig kort dag på jobben.

Hvem vil ikke ønske å ha det sånn? Jeg tror jaggu jeg tar en sen morgen i morra også jeg, og tar meg en tur på trening først! Det holder med å begynne kl halv 11 på morgenen:)

Og jeg kjenner mange som har det sånn. Deilig å kunne velge hvor mye man vil jobbe. Og jobbe fordi man elsker det man gjør, heller enn å bare måtte gjøre det for pengene sin del. Fremtiden min ser mer og mer sånn ut, at jeg etterhvert kan velge enda mer, og ha enda færre opprdag – om jeg vil! Elsker det!

Hvorfor ikke gjøre det du også? Spør meg – så skal jeg hjelpe deg dit!

Ha en flott dag i sola! Ta deg gjerne et glass vin på terrassen 🙂

This entry was posted in: Hverdag, Kaffe, Reaktorskolen, Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

3 Comments

 1. Alina says

  Hei Irene.
  Leste innlegget ditt om korte dager på jobben og likte det veldig godt.
  Jeg var nesten nødt til å skrive til deg etter at jeg så denne setningen her: «Spør meg – så skal jeg hjelpe deg dit!» Det livet du lever er noe jeg har ønsket meg en god stund nå. Tanken på å bruke tiden på ting man egentlig liker å gjøre istedenfor 8 timer på jobben hver dag og gjøre ting man ikke synes er artig engang.
  Så jeg lurer på hvordan kan du hjelpe meg?

  Mvh
  AM

  • Hei Alina!

   Jeg har mange gode måter å hjelpe deg på – og tro meg; Du kommer til å elske å kunne velge å bruke tiden din slik DU vil selv! Er det mailen din som er i kommentaren? Sender deg en mail!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s