Coaching, Reaktorskolen
Legg igjen en kommentar

Reaktorskolen ruler!

Jeg må bare få sagt at den ene oppdragsgiveren min; Reaktorskolen, er et av de beste stedene jeg har vært! Her har jeg fått muligheten til å jobbe som coach (jada Britt, jeg vet det heter veileder) daglig; og utøve det jeg har studert så lenge til, og som alltid har ligget i meg.

Reaktorskolen er en landsdekkende organisasjon, men jeg er så heldig at jeg sitter i Drammen. Her har vi samarbeid med Nav Buskerud: tjenesteområde Lier, Hurum, Røyken og Drammen. Stort med andre ord! Og her får vi mange flotte kandidater – som jobber hardt på sin vei til å komme tilbake til jobb. Jeg er så stolt av alle sammen!

Jeg kjenner at jeg bruker mer enn bare ren coaching her – litt pushing og nettopp veiledning må til her. Jeg vet selv hvordan det er å sitte litt fast – har jo møtt den berømte veggen selv i min tid – og jeg føler at det gjør meg enda mer rustet til å hjelpe og støtte de som blir sendt til meg.

Hverdagene består i å være her på kontoret, møte hyggelige mennesker som virkelig vil skape fremdrift i livet sitt, snakke med veldig hyggelige Nav veiledere (jeg har et veldig godt samarbeid med Nav), skrive rapporter og ikke minst være med kandidater på møter, ut å besøke bedrifter og søke på stillinger. Ingen dag er lik! Akkurat slik jeg liker det!

I dag er akkurat en sånn spennende dag! Gleder meg allerede til dagens gjøremål! Hvis det er noen her som vurderer ny oppdragsgiver anbefaler jeg dere å sjekke ut Reaktorskolen! Jeg trives SÅ godt, og vet jeg kommer til å være her i mange år fremover! Sjekk ut http://www.reaktorskolen.no – og ta kontakt med avdelingene for en prat; de er alltid intressert i å møte nye mulige veiledere!

Ønsker dere alle en fantastisk dag – det vet jeg at jeg skal ha i alle fall!!

This entry was posted in: Coaching, Reaktorskolen

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s