Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Nok en spennende dag er over!

Ja den er over snart … Jeg har en oppfølging til som skal unnagjøres i form av en telefon samtale, ellers er det senga for meg. Tidlig opp til nye eventyr i morra! Dette blir en spennende uke – jeg skal jobbe dobbelt, dagen på Reaktorskolen og kvelden med Zinzino. Har barnefri hele uka, han tar like godt en tur til morfar – så da kan hu mor utnytte dagene maksimalt!

Og jeg er så lykkelig om dagen! Har så mye å være takknemlig for! Kjenner du følelsen? Dagene inneholder bare kjærlighet og fantastisk glede! Jeg kjenner på meg at fremtiden er lysere enn lysest!

Håper dere har en fantstisk kveld! Og får en god natt; hvil hodet og gjør deg klar for nye utfordringer i morra! Natta!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s