Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Comments 2

Min reise det neste året!

Quantum Leap

Nå skal jeg fortelle dere hvilken fantastisk avgjørelse jeg har tatt!

Forrige helg var jeg på et kurs som heter Millinare Mind Intensive, et kurs laget av den fantastiske T. Harv Eker. Han er en spesialist på selvutvikling, og gjør som eneste i verden så vidt jeg vet, en kobling også med hvordan tenke rundt penger. Jeg hadde en fantastisk helg sammen med 300 andre entusiastiske mennesker, som alle fikk oppleve to skikkelig gode trenere fra T. Harv Eker sitt system: Marcus De Maria og Mac Attram! Jeg fikk en kjempe god connection med begge to, og gleder meg til å se og høre mer til dem!

Min store avgjørelse var å ta skrittet til å bli med på noe som kalles Quantum Leap – et helt år hvor jeg følger signaturkursene til Eker, rundt i hele Europa. Jeg gleder meg masse! Dette blir en helt fantastisk reise! Jeg føler meg så heldig som har funnet frem til dette programmet og ser SÅ frem til det neste året!

Jeg skal lære alt fra aksje trading, hvordan stå på en scene og være speaker, utvikle min egen forretningside og markedsføre denne til hauger av selvutvikling som vil dra meg i riktig rettning og endre tankegangen min totalt! Det er så fantastisk!

I tillegg er jeg så heldig at det er ca 40 stk som har meldt seg på å bli med på samme reise som meg dette året – 40 fantastiske mennesker som vil fremover i sine liv og som alle har ambisjoner og tenker riktig! Det er så deilig å kunne omgi seg med sånne flotte mennesker, og jeg føler meg skikkelig heldig at jeg kan få være en del av dette!

Jeg kommer til å fortelle dere om reisen min! Som allerede har startet: jeg har gjort mange endringer i livet mitt, og kjenner at dette kommer til å endre livet mitt! Bare gled dere 🙂

Dere kan lese mer om kursene og T. Harv Eker her:

http://www.millionairemindworld.com/home/

Dere kan også lese mer om Eker her:

http://www.harveker.com/

Dere finner både Eker, Marcus og Mac på facebook! Kommer med veldig mye spennende der 🙂 Kos dere!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s