Endelig Røykfri, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Refresh!

I’m back! Ikke in black – her er det kun regnbuens farger som gjelder! Jeg har vært borte i min egen verden en altfor lang tid. MYE har skjedd!

Jeg har nå fast coaching oppdrag for Nav gjennom Reaktorskolen, jobber 60-80% med det. Trives kjempegodt! Har du ikke hørt om Reaktorskolen sier du? Sjekk ut dette:

www.reaktorskolen.no

Et fantastisk sted å være – masse flotte folk og ikke minst veldig givende arbeid: hjelper sykemeldte og langtidsarbeidsløse tilbake i jobb! Mye spennende mennesker – og mye jeg ikke har gjort før; som jeg er veldig god på! Takk Pippi! Jeg får veldig mye skryt, og det varmer hjertet!

Så har jeg fortsatt samarbeid med Synergi Helse; stor bedriftshelsetjeneste på Østlandet, som selger røykeavvenningskursene mine, Endelig Røykfri, for meg. Det er veldig morro. Har vært på flere avdelinger til Asko, Bring og ikke minst to runder på Sødra Cell. De som følger litt med i media vet at fabrikken der ute legges ned 1 mai, og siden jeg har blitt kjent med mange der ute, føler jeg virkelig med dem! Kjempekjedelig!

Jeg har også tatt mange andre spennende valg her i livet, som kommer til å gjøre fremtiden min lys og morsom! Jeg kommer til å blogge om dette fremover; Gleder meg allerede!

Takk for at dere fortsatt følger meg – og velkommen til nye lesere! Som sagt: I’m back!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s