Hverdag, Kaffe
Legg igjen en kommentar

Spontan overnatting i Oslo

Våken et helt annet sted enn planlagt gitt! Jeg har ikke bare funnet meg et sted altså – det var bare det at et hyggelig kafebesøk med ei vennine i går ble litt lenger enn planlagt! Alltid hyggelig når ting skjer litt spontant:) Det ble to glass vin og Sopranos på Tven, veldig enkelt og koselig, og helt klart verdt turen inn til Oslo! Nå sitter jeg her med morgenkaffen (ikke like god som i går da men…) og gleder meg til dagen!

I dag blir det nemlig litt planlegging av det nye firmaet vårt! Gleder meg veldig til å sitte og komme fram til gode ideer og tanker rundt hvordan vi skal gjøre ting! Jeg kommer jo til å gå sammen med en god kamerat av meg, og jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre veldig bra. Vi jobber med flere ting sammen også, han digger jo også kaffen min – så dette blir helt klart bra!

Men først får jeg vente på at venninna mi våkner:) De har en liten baby, og jeg er jo ikke helt vant til å sove med alle de morsomme lydene i huset fra tidlig morgen lenger. Ikke det at jeg sto opp tidlig altså, jeg var vel ikke våken før ni, men hadde jo hørt han et par ganger før det da:) Hun sover tydeligvis igjennom det, så jeg venter:) Tar vel litt mer tid foran PCen tenker jeg! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Kaffe

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s