Hverdag, Kaffe, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening
Legg igjen en kommentar

Kaffen er min beste venn!

Ah, disse stille morgene! Enda begge naboene sto opp samtidig med oss i dag (var det vi som var litt treige i dag tro?), så er det alltid så deilig og stille her nede om morgenen. Alle bare koser seg med morgen kaffen sin (noen også morgen røyken sin hihi), og lar dagen rolig komme inn i livet.

Jeg koser meg med min første varme kopp. Elsker lukten! Nylaget kaffe av høy kvalitet! Digg! Jeg drikker flere kopper om dagen, men ingenting slår den første jeg får om morgenen. Det er noe helt magisk med å sitte her foran PCen og kjenne at dagen sakte men sikkert kryper innpå en, det blir stadig varmere i teltet ettersom morgensolen begynner å brenne, og det lukter kaffe i hele teltet. Ah, deilig!

I dag reiser vi hjem for sommeren… dessverre… skulle gjerne hatt lenger tid, men det har allerede gått en måned! Vi skal en uke til sør- og vestlandet nå, gleder oss til det også; og så er det jommen meg skole gitt. Sander får en helg til her nede til høsten, jeg får to – og det inkluderer den helga jeg må rigge ned. Buhu, har ikke lyst…. Vi gleder oss allerede til neste år! Dette har vært fantastisk!

Kaffen er min beste venn! Og nå skal den nytes til den store gullmedaljen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s