Hverdag, Selvutvikling
Comment 1

Tid for refleksjon!

I dag har vært en skikkelig innedag. Jeg har hatt litt tid til meg selv, ettersom disse gutta flyr mellom vognene her nede; litt her inne, litt inne hos naboen. Kos for dem det!

Så jeg har fått reflektert litt. Jeg ser at jeg trenger mye mer tid på jobb fremover. Ikke minst fordi jeg trenger å få opp cash flowen min! Sånn er det å investere i campingvogn og hus på et år! Jeg ser det går med mye mer penger enn jeg hadde forestillt meg. *Tungt sukk*

Så hva kan jeg sette igang med? Nå har jeg 14 dager til jeg kommer til å være borte, derfor er det vanskelig å sette igang med en gang.. Men når jeg kommer tilbake! Jeg er nødt til å ta opp tråden i firmaet mitt og komme igang! Jeg har planene nesten klare nå, drømmene er på plass også! Og det burde absolut være nok ikke sant? 🙂

Mine drømmer har alltid vært store. «Normale» folk har alltid ristet på hodet av meg. Men så har jeg tjent mye penger før også da. Mer enn «normalen»:) Veldig gøy det, men når man ikke har selvkontroll nok til å bruke dem på riktig måte hjelper det lite. Forandring fryder, og jeg er stolt av å si at jeg nå klarer det mye bedre! Jeg blir fortsatt glad av å bruke penger (hvem blir vel ikke det?), men jeg har litt mer kontroll nå.

Mine drømmer rekker over himmelen. Jeg har store planer og drømmer ikke minst for hva jeg vil oppnå økonomisk. Det er kanskje ikke helt «NORMALT», men tenk over at jeg har vært selger hele livet, og da blir man litt «oppdratt» til å tenke sånn. Jeg vil gjerne være økonomisk uavhengig før jeg fyller 40 år. Da har jeg 6,5 år igjen på meg:) Det burde gå kjempebra – men jeg har litt lån å ta igjen for. Som sagt har jeg jo investert litt i det siste:) Jeg har jo litt «gammel morro» å ta igjen også – med 3 hus-investeringer og 2 firmaer senere…

Jeg vil snakke høyt om drømmer. Planer og drømmer går hånd i hånd, og man må ha begge. Jeg vil skrike ut til hele verden hvordan jeg føler meg når jeg planlegger fremtiden min! Og den som ikke liker det: ja da er du bare for «normal» for meg 🙂 Jeg skal tjene 200 000 i mnd innen utgangen av 2014. Det ligger litt fremover, ettersom jeg tjener 25 000 nå haha! Men det monner som sagt ikke, sånn vil jeg ikke ha det – så da er det bare å jobbe!

Og jeg tror at jeg har funnet «nøkkelen» til å jobbe smart heller enn hardt. Jeg har to ben å stå på: Kaffe og kursing. Jeg tror man kan gjøre store penger i begge deler, og jeg liker måten man jobber på i begge også. Jeg kan jobbe litt når det passer meg, og ikke minst tjene MYE mer penger enn det man kan i en «vanlig» jobb:) Tenk det! At det er mulig! Jeg kjenner det bobler inni meg når jeg tenker på det! Gleder meg til å begynne!

Så, hva er din drøm? Har du noe konkret? Noe skrevet ned? Jeg tror man må det rett og slett. Tenk det ut konkret, planlegg det, skriv det ned! Jeg elsker det! Og ikke minst: begynn å jobbe!

 

 

 

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

  1. Haha! Jeg liker ditt syn på normaliteten! Lykke til med dine planer, og husk: Ikke stol på bedømmelsesevnen til «normale» med mindre du har helt normale ambisjoner .. : )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s