Hverdag
Legg igjen en kommentar

Regnværsdag…

Det trommer på teltduken. Det trommer på vogntaket. Det rett og slett høljer ned! Ikke så veldig fin avslutning på campingferien kanskje – men vi skal jo ikke klage. Dette er første dagen det har regnet her nede! Vi har vært her mer eller mindre i hele fire uker, og det har bare regnet litt på natta innimellom. Så dette er helt sikkert stedet å være om sommeren:) Vi har verdens fineste hus hjemme også – perfekt for sommeidyll, men når det bare regner i Drammen er det jo ikke noe å være der etter:)

Så idag blir det inne dag. Sander har allerede bankra seg foran Tven med den nye Kaptein Sabeltann serien. Han er helt oppslukt. Vi har jo ikke klart å følge med på det mens det gikk på tv, så jeg har kjøpt de to første sesongene på DVD. Han ser ikke så mye på filmene lenger, men dette fallt virkelig i smak! Han har sittet som limt til TVen og bare smiler og koser seg. Jeg har masse jobb jeg skal gjøre av planlegging og kos så det passer bra med en inne dag for meg også.

Jeg sa i går at det var siste dag da, men det er jo selvfølgelig i dag hehe! Vi reiser i morra – jeg trode det var torsdag i går jeg! Vi tok oss en tur til Stavern i går – fantastisk sted. Bare jeg og Sander; litt deilig det også – bare kose oss sammen vi to. Det blir jo mye intens leking hele dagen her nede, og da trenger han en liten pause innimellom. Og vi har fortsatt masse igjen av utforskning å gjøre rundt her, så vi har mange dager igjen å bruke bare oss to:) Gleder meg allerede til neste år!

Vi fikk tatt noen fine bilder da:

Fantastisk dag! Kos dere inne i regnværet – det er godt å få brukt teltet og TVen litt her nede også:) Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s