Hverdag
Comments 2

Ha ha, blogging sa du?

Ble visst ingen blogging i helgen. Hadde det helt fantastisk da! Koset oss masse på sommerfest! Gratis mat og drikke er alltid morro:) Det ble ikke så sene kvelden for meg da, det blir det jo aldri. Men visse andre gikk jo og la seg kl syv:) Noen som kan kunsten å feste! Jeg tok visst ikke så mange bilder men her har dere to:

 

 

 

 

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s