Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening
Legg igjen en kommentar

Fins det noe bedre?

Enn deilige morgener med bare sol og stille vær, med fuglekvitter og ingen andre lyder rundt forteltet? Elsker det!

Jeg er nok vanligvis tidligere oppe enn de fleste her nede, og får derfor oppleve disse stundene mer enn de fleste. Selv om det faktisk ikke er noe særlig til mas og bråk her nede selv om alle vognene er fulle, så er morgene de beste. Tid for litt mindfulcamping! Deilig å stå opp og være litt trøtt og gjespe litt, lage seg en fantastisk kopp kaffe og bare sitte stille ved PCen og kose seg med verdens webben:) Eller bare en god oppløftende bok!

Akkurat nå holder jeg på med to bøker. To fordi den ene leser jeg samme kapittelet om igjen hver dag, og da må jeg ha noe mer å spe på med i løpet av resten av dagen – har jo litt tid til å lese her nede! Hvorfor jeg leser samme kapittel om igjen For å lære det. For å kjenne det inni hjertet mitt, for å få det som står der som en vane og en del av livet mitt. Akkurat nå leser jeg et kapittel om hvordan kjærlighet kan gjøre livet ditt annerledes, og ikke minst – som er overskriften i boken – hvordan det kan forandre deg som salgsperson. Spennende vinkling på det ikke sant? Du bør sjekke ut Og Mandino: The greatest salesman in the world. Fantastisk bok! De andre her nede leser romaner – jeg leser selvhjelps bøker!

Og jeg har masse å «ta igjen». Har masse bøker som bare skriker etter å bli lest. En smart mann fortalte meg en gang at man bør lese minimum 30 min hver dag for å bli den beste utgaven av deg selv – for å tåle det andre ikke tåler og gjøre det andre ikke tør gjøre. Selv om dette er verdens beste tips, har jeg ikke klart å utvikle denne vanen. Akkurat som jeg ikke har klart å utvikle vanen med å trene 30 min hver dag. Kanskje ta en ting om gangen…. Faktisk syns jeg da lesingen er det viktigste. Jeg merker allerede nå etter bare noen uker her nede med godt påfyll, at hjernen min setter i gang og planlegger og at kroppen min og sjelen min mobiliserer vilje og styrke til å gjennomføre. Bare i går fikk jeg gjort masse jeg før har utsatt. Deilig!

Jeg jobber med meg selv hele tiden – en vei som aldri tar slutt. Og når jeg nå får litt kickstart på å komme i gang med lesingen, selv i ferien, skal det bli deilig å finne tid til meg selv og bøkene minimum 30 minutter hver dag:)

Nå hører jeg noen måker her ute. Tid for å bare nyte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s