Hverdag
Legg igjen en kommentar

Nå ble jeg overrasket!

Det er jo fryktelig lenge siden jeg har blogget noe. Ja jeg vet – jeg har gått inn i sommer modus:) Men allikevel er det folk som er innom her hver dag! Blir helt overrasket jeg! Ikke overveldige tall altså, men det betyr jo at jeg har noen faste lesere da! Morro!

En liten oppsummering av sommeren: Herlig! Bare rett og slett herlig! Vi har jo kjøpt oss campingvogn, og jeg har sagt det før; jeg trodde aldri jeg skulle bli en del av campinglivet. Men vi er helt oppslukte. Her er det bare rett og slett deilig å være. Dagene går i ett, og vi bare koser oss. Når resten av Norge klager på dårlig vær, har vi i alle fall ikke hatt regn her nede! Vi har til og med bada! Vi har valgt rett sted, det er i alle fall sikkert!

Guttungen koser seg fantastisk mye! Bare løper ute hele dagen, og bygger hytte i trærne og sykler rundt «Heksehytta». Hu mor får kose seg med masse gode bøker og godt naboskap med fantastiske mennesker. Vi har faktisk ikke vært så mye rundt på tur, vi har rett og slett hatt nok å gjøre her. Neste uke blir det nok litt sightseeing og aktiviteter, for da er bestekompisen til guttungen sannsynligvis dratt hjem. Vi får se. Det er ikke alle som er like heldige som oss og har maaaaaaaange dager ferie:)

Hjemme skjer det mye også! Jeg har fått pusset opp andre etasje og nå er det bare kjøkkenet som gjenstår. Rørlegger har vært der og lagt opp vann, nå venter vi bare på eletriker. Han må innom en tur før vi begynner å sette opp kjøkkenet, som har kommet og står klart nede:) Hurra! Jeg gleder meg fantastisk mye til å få kjøkken der oppe. Er rett og slett lei av å gå opp og ned nå, ettersom jeg jo har flyttet opp og bruker min egen stue. I løpet av august tenker jeg vi er ferdige. Da blir det inngangsdør og så er leiligheten min komplett. Mamma kommer flyttende i september/oktober så fint at vi får det klart før det.

Noen som har gjort noe spennende i ferien sin? Vi blir på campingen en uke til før vi reiser til Dyreparken og Abra Havn, og videre til Stavanger. Jeg har lovet guttungen en fantastisk ferie på Langøy, med fisking og oppdagelsesferd på øya. Det er lenge siden vi har vært der lenge, så nå får vi ta oss en god tur dit før det blir SFO og skolestart.

Tenk! Skolestart! Guttungen skal begynne på skolen. Det er helt utrolig! Så stor han har blitt… Han gleder seg masse. Jeg også gleder meg men det blir en helt annen hverdag for oss. Vi er jo så godt vant, til å ta det så rolig på dagen, og ikke minst at vi har kunnet reise avgårde når vi vil hvor vi vil. Nå må vi jo forholde oss til skolens ferier. Godt vi har campingen, så vi ikke trenger å kjøpe oss ferie når alle andre drar. Det er jo dyrere enn dyrest:)

Jeg tenker jeg er tilbake med skriving nå! Har fått litt skrivekløe – koselig å ha noe å gjøre om morgenen:) Velkommen tilbake til meg!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s