Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Frihet!!

Ah, jeg føler meg så fri!!! Kjenner du den følelsen når man har fått tatt noen emosjonelt viktige avgjørelser her i livet – følelsen etterpå? Når ting liksom faller litt på plass, og det bare føles godt? En deilig frihetsfølelse! Deilig å bare være meg – den viktigste personen i mitt liv (og Sander da selvfølgelig!).

I dag har jeg blitt enig med meg selv om ikke å la noen andre tulle med meg. Jeg bestemmer selv! Jeg har ansvaret for hvordan jeg vil ha det, og har ikke tatt det ansvaret i det siste. Nå skal jeg bare tenke på meg selv – og passe på at Sander kan ha den beste mamman han kan ha. Det er ting her i livet vi ikke kan styre, som andre og deres oppførsel – ingen kan styre hvordan andre skal oppføre seg, selv hvor mye man skulle ønske man kunne det – men man kan styre hvordan man selv tar det. Hvordan man har det er rett og slett bare en respons på hvordan man tar det.

Og jeg har bestemt meg for hvordan jeg tar det:) Livet skal være fullt av liv og glede – ikke usikkerhet og sårhet. Sånn vil jeg ikke ha det:) Så nå: en deilig frihet – en deilig følelse av å bestemme selv! Hihi, fant jeg akkurat ut at jeg er en voksen dame på 33 år?

Sånn vil jeg ha det! Frihet! For en deilig, deilig følelse!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s