Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening
Legg igjen en kommentar

Camping og fuglekvitter!

Tenk at vi kan være så heldige å ha campingvogn akkurat her! Gon Camping er verdens herligste plass! I dag har jeg våknet opp til kun fuglekvitter og det er sånn fortsatt. Enda alle «hyttene» som mamma kaller det, er fulle bortover hele plassen her, så er ting så stille og fredelig. Jeg kan fint utøve Mindfulness living her! Det hadde du ikke trodd det, at det gikk an å leve i harmoni og balanse midt på en campingplass!

Vi er så heldige at plassen er eid av Juvente, så det er ikke noe fyll eller bråk her. Det er bare herlige mennesker som ønsker å ha en koselig, fredelig ferie i sola. Det er barn her, og de kan ferdes fritt rundt omkring. Guttungen når han er her, koser seg masse! De har rett og slett fantastiske dager; her nede får de faktisk mer frihet enn hjemme – litt på grunn av veien er så nære og vannet like så – og det vokser de veldig på! Og de voksne her nede er fantastiske folk, veldig vennlige og hjelper alltid til. Alle sier at om jeg trenger noe hjelp til å fikse hva som helst i vogna, så stiller de opp på en flekk. «Det er sånn det er på campingen!» sier de. Selvfølgelig betyr det også at jeg hjelper til når det trengs hos andre også:)

Mamma er med i helgen. Hun skal hjelpe til med å legge platting som skal brukes inne i forteltet, sammen med Trond. Hun har alltid sagt at hun ikke skjønner poenget med camping. Hun liker å være litt skjermet, og mente at camping ble altfor tett og ubehagelig. Nå har hun skiftet mening:) Hun trives kjempebra her nede hun også – sitter akkurat nå ute i morgensola og koser seg med frokost i de stille omgivelsene. Hun satt hele dagen og kvelden i går og bare nøt, og er helt overrasket hvordan det faktisk fungerer – at det ikke virker som du har folk helt innpå deg selv om det, som sagt, er nesten helt fullt her denne helgen. Godt at hun også kan skjønne hvorfor vi ønsket oss ned hit.

Nå skal jeg også ut og sitte og bare nyte fuglekvitter og morgensol. Det er fortsatt helt stille ute, og jeg kjenner hvor deilig det er å kunne trekke inn følelsen av sjelero og lykke! Her er det helt fantastisk å leve!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s