Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Coach i sommer!

Jeg har akkuarat funnet ut hva jeg skal bruke sommeren min på! Jeg skal gå til coach! Jeg skal rett og slett få alt på plass til høsten! Åh, gleder meg! Bruke tid på MEG og mitt liv, finne ut hva jeg vil gjøre og hvordan jeg skal gjøre det. Ikke minst få alle detaljer på plass og motivere meg selv til action!

Jeg kommer til å bruke to forskjellige coacher. En livscoach og en karriere coach. De har nok likt utgangspunkt – at de vil hjelpe meg å nå målene mine – men jeg kan tenke meg jeg får ulik hjelp uansett. En livscoach bruker jo tid på hva jeg vil med livet mitt, hjelpe meg å finne frem til meningen med livet, og hvordan jeg skal omdanne det til handling, og en karriere coach; vel, du skjønner! Jeg har verdens beste karriere coach, og gleder meg til å jobbe med henne! Her skal det bli planer som skal gjennomføres og bli bra!

Tenk så deilig å ha det privilegiumet at jeg kan få lov å gå til coach og finne ut mer av livet mitt og få hjelp til å oppnå MINE mål! Jeg har jobbet mye med andre, og nå skal det bli spennende å se og føle hvordan det er å sitte i den andre stolen. Kanskje får jeg noen tips også? 🙂

Jeg gleder meg masse! Kanskje blir det en historie å følge her på bloggen! Ha flotte dager i solen alle sammen!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s