Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

EKSAMEN!!!

Uff, grøss og gru – nå er dagen kommet!! Uff og uff… Har alltid hatt eksamensnerver. Ikke så ille at jeg har måtte gå til hypnose eller noe sånt, men jeg er alltid nervøs. Selve dagen er jeg nervøs, men det går ofte over når jeg sitter der. Da er det jo bare en ting å gjøre, og det er å prestere det beste jeg kan… Jeg får det nok til skal du se! Kan da umulig være så vanskelig? Jeg har da hatt eksamner som er mye mer krevende enn dette? Eksamner med veldig mange flere vekttall hvilende på seg:)

Jeg har en god metode på hvordan jeg skal snu eksamensnerver. Det handler om å kontrollere de tankene som surrer rundt i hodet. Kontrollere de negative tankene som forteller deg at du ikke kan klare det. Det første, og viktigste er å bli kjent med tankene – rett og slett legge merke til hvordan du tenker, hva som kommer opp. Hva er det du sier til deg selv? Dette kan man bli vant til å gjøre ved å si til seg selv; «hva tenker jeg nå?». Særlig når man kjenner eksamensnervene eller at man blir tung og lei seg, da er det nok en tanke som surrer rundt som ikke er oppløftende! Og hvis du snakker til deg selv, hvorfor ikke snakke pent, sånn at du blir glad? 🙂

Dette er teknikker jeg bruker, som gir meg tilbake litt av kontrollen. Da trenger jeg ikke bli helt satt ut av eksamensnervene, jeg kan tolke signalene kroppen gir meg som eksamensnerver, eller jeg kan tolke dem som om jeg er spent til å fortelle verden det jeg kan! Det er greit å være litt nervøs – og det er greit å grue seg, bare det ikke setter deg helt ut:)

Jeg gleder meg til å bli ferdig! Det skal bli deilig:) Ønsk meg lykke til!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s