Senter for Helhetsvelvære, Studiene
Legg igjen en kommentar

Radio Metro på besøk!

Neida, jeg skal ikke bli intervjuet:) Men det hadde vært gøy da… Vi får se hva som skjer fremover! Vi har jo fått Radio Metro som samarbeidspartner, så i dag blir det strategi møte! Blir spennende! Vi har jo masse spennende som skjer fremover, og vi håper Radio Metro vil være med på de planene. Vi får se:)

Ellers er det eksamen i morgen! Grøss og gru – gleder meg til å bli ferdig! Ønsk meg lykke til! Blogges!

This entry was posted in: Senter for Helhetsvelvære, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s