Hverdag
Legg igjen en kommentar

Camping uten fortelt!

Hihi, det ser rimelig ribbet ut her. Uten fortelt og med bare jord der det skulle vært gress foran. Ikke så veldig pent, men det funker.

I går fikk vi strøm inn til vogna, så vi har sovet her i natt også. Koselig! Nå føler vi at vi begynner å høre hjemme her. Det er bare til takke for den store hjelpen vi har fått av vennene våre her nede, uten den hadde det ikke funka! Tusen, millioner takk! Vi lærer underveis – snart kan vi stå på egne ben!

Jeg har fått vite hva jeg får tilbake på forsikringen pga teltet! Hurra – det blir mer enn nok! Nå kan jeg lage både platting inne i forteltet og platting utenfor der igjen (tror jeg kommer til å legge stein). Håper jeg får oppgjøret før helgen igjen, for da har jeg jo avtalt dugnad for å lage dette greiene, så det hadde vært fantastisk om IF fikk til det! Håpe håpe!

I dag blir det ikke lange oppholdet her. Et par timer til, vi dro bare ned en kort tur for å måle A målet på vogna og sette på strømmen. Nå kan kjøleskapet stå på hehe:) Vi fikk noen fine timer med sol da, her nede har det vært helt fantastisk vær begge dagene! Gleder meg til sommeren her nede! I dag blir det tivoli i Oslo med verdens beste tante Aina. Sander gleder seg helt vilt! Så blir det bursdag på lekeland for en kompis og bursdag med tante Kristine i morra på dagen! Fine helgen!

Håper dere har en fantastisk dag!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s