Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Eksamensnerver!

Åh, det er så lenge siden jeg har hatt en «ordentlig» eksamen… På trenerstudiet har det ikke vært 5timers skriftelig eksamen, og det gjør det hele veldig formelt og skummelt. Har alltid hatt eksamensnerver, men har liksom alltid visst at det gikk bra; jeg har jo kunnet stoffet. Men nå føler jeg at jeg ikke har fått lest nok, og det stresser meg. Jeg tror nok jeg klarer skrive ned noe, det er jo noe jeg også kan fra før, men det er skummelt allikvel.

Jeg har faktisk begynt å drømme om det om natten:) Så stressa vettu! Uff, men sånn har jeg alltid vært. Det kverner rundt i hodet mitt, og i dag våknet jeg faktisk tidligere enn jeg hadde planlagt på grunn av det. Merkelig at tankene og følelsene våre kan ta så overhånd!

Jeg får lest noen timer i dag, og så har jeg mesteparten av dagen på mandag til å gå gjennom og repitere og pugge stoffet så det sitter. Da blir jeg klar! Helt sikkert – jeg må jo bare:) Og tirsdag kl 14 er det over:) Da gjenstår bare evalueringen av trenerstudiet, så er jeg helt ferdig som student i denne omgang… Hvis det ikke blir coaching 2 på BI til høsten da… Hørte jeg «evig student»? 🙂

Håper dere hadde en fantastisk 17 mai – tross litt regn! Det hadde vi!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s