Endelig Røykfri, Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Jobbe litt da vel:)

Blir ikke mange timene, men får en coaching og et kurs i dag! Røykeavvenning – i like it:) Flinke folka mine i Sandefjord som skal slutte å røyke i dag! Jeg er alltid like spent! Jeg kjenner det på meg at de er klare – de er motiverte! Super kult!

Det har blitt pågang av coaching i det siste. Jeg tar jo ikke alt, fordeler det jo rundt på de andre også, og det er veldig morro. Godt å se de få tjene litt penger også:) Det har gått litt tregt, men nå begynner det å løsne litt. Det blir gøy å se hva som skjer fremover.

Det blir en tidlig morgen fordi jeg skal kjøre litt i dag. Ettersom jeg skal på to forskjellige steder er jeg glad jeg har bilen min! Hadde ikke klart meg uten! Viktig redskap når man skal drive buisness. Noe folk kanskje ikke tenker på, men det er faktisk veldig verdt det å gå til innkjøp av en bil. Jeg bruker min private da, men tar meg kjøregodtgjørelse av firmaet:) I alle fall i dag når det blir noen kilometer.

I dag er det 16 mai og jeg håper alle er klare for morgendagen! Det ser ikke så veldig lyst ut i forhold til vær utsiktene, men vi må vel ut og gå litt i tog allikevel? Jeg tror vi dropper Drammen sentrum om det regner, men vi tar vel en tur på skolen her oppe om det ikke pøser ned. Vi blir jo 10 stk her til middag på ettermiddagen, så det er jo litt å fikse til det også, så kan vel egentlig være litt greit med regn haha!

Ha en fantastisk dag folkens! Det skal jeg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s