Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Trener – og BI!

Siste helg på Trener studiet er over! Jeg fikk klapp og klem når vi var ferdige. Nå kommer det kanskje en liten tilbakemelding på filmen jeg har laget av meg selv holde kurs, eller ikke. Kanskje er det ikke så farlig, fordi Sigurd kjenner meg og har fulgt meg i så mange år, at han vet at jeg er god nok til å få tittelen. Da gjenstår det bare BI. Uff, jeg drømte om eksamen i natt. Litt tidlig å begynne med det om jeg skal bruke hele natta på det i en uke. Hjelp det er bare en uke igjen! Jeg er ikke ferdig med å lese en gang! Har 40 sider igjen. Det går fort da, bare jeg får satt meg ned. Har i morgen til å lese og mandag til å pugge og få oversikt. Har ikke det nå altså. Vet at det er noe som heter EQ stigen, men husker ikke hva den konkret inneholder! Hjelp! Men det skal gå bra! Det skal det!

I dag er siste forelesning og jeg er tidlig oppe. Klar for en ny dag! Må alltid reise tidlig når jeg skal på BI. Denne uken starter også med 17 mai feiring i barnehagen. Som FAU medlem er det bare å stille opp med kaker osv! Håper det ikke regner!

Gleder meg til denne uken! Blir kjempespennende! Og neste uke: ferdig! Hurra! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s