Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Ja ja, camping er hardt!

I går skulle jeg jo egentlig ha vært hele dagen på BI, men dengang ei. Jeg fikk tlf ganske tidlig fra sjefen på Gon Camping om at joda, det hadde blåst stiv kuling natt til i går, og forteltet mitt (som jo ikke er festet i en platting enda, den skal vi legge neste helg – litt for sent nå) hadde blitt revet opp og lå på taket og bak vogna… Hurra. Sånn så det ut:

Ikke bra for å si det sånn… Alle stengene til forteltet er helt bøyd og kan nok ikke brukes igjen. Teltet er revet opp flere steder og det er jo umulig å sy det, da blir det aldri tett, så vi får se hva som skjer nå da. Jeg har jo ikke råd til å kjøpe et nytt sånn uten videre, det koster jo litt, men heldigvis hadde jeg jo forsikring. Får se hva de sier, kanskje jeg kan få litt fra dem til å kjøpe nytt telt. Skal jo liksom legge platting neste helg, så fint om jeg hadde hatt ting avklart til det…

Så dagen  går ble litt spesiell. Jeg kunne latt dette ødelegge for meg, og gjort hele dagen til dritt, men det gjorde jeg ikke! Hurra for positiv psykologi! Jeg tenker at dette fikser seg. Om jeg ikke får råd til nytt fortelt i år, så får det bare være, da klarer vi oss uten i sommer, det regner sikkert ikke SÅ mye:) Og gjør det det og vi begynner å gå på veggen i den lille campingvogna vår, så får vi heller dra hjem da. Sånn er det jo bare:)

I dag skal jeg studere hardt på BI ting, eksamen snartere enn snart… Klar for nest siste innsats! Hurra!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s