Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Festeligheter!

Koselig i går! Innflytningsfest for min fine Line som er min herlige, sprudlende venninne og samarbeidspartner; som endelig har kommet seg til Drammen! Nå blir det jobbing på høyt plan, og ikke minst kos på den herlige verandaen hennes!

De hadde vært på Tyrkisk marked på Fjell i går, og kjøpt fantastisk masse god mat som vi fikk servert med et glass vin eller to! Det var helt herlig! Skal si jeg spiste og koste meg – i mange timer satt vi bare ved bordet og pratet (mest om mannfolk og dating haha). Takk for god inspirasjon damer!

Jeg har jo blitt sånn et A menneske de siste årene, så jeg satt jo og glippet med øynene kl halv tolv, og fikk lov å gå å legge meg! Jeg våknet kl fire av at damene begynte å gjøre seg klare for avfart og senga. Skal si de tok den helt ut! Kjenner at jeg er veldig takknemlig i dag om at jeg ikke gjorde det:) Koser meg gjerne med et glass vin, men fint å ikke holde på til fire når du skal på viktig kurs dagen etterpå:)

Nå er jeg klar for siste kursdag hos Sigurd Stubsjøen for en stund. Det kan hende det blir Hypnoterapaut utdannelse på meg – jeg får nemlig lov til å bare bygge videre på det jeg allerede har, så det blir mulig for meg å kombinere det med jobb; og jeg som er så glad i utdannelse ser jo mulighetene i det! Vi får se til høsten hva som skjer…

Ønsk meg lykke til i dag! Det er så mange morsomme mennesker på kurset, og vi har jobbet med masse bra ting – absolut verdt å se nærmere på: www.nimus.no! Ha en flott dag i solen (er det ikke typisk at når man skal sitte inne hele dagen så er det flott vær og sol?) Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s