Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Siste helg som student

I helgen er det siste samling i mitt tre år lange studie hos psykolog Sigurd Stubsjøen. Jeg har lært mye, men jeg kjenner at nå er tiden for å komme seg videre fra studier, og jeg gleder meg til det som ligger foran meg! Helgen blir siste innspurt før eksamen, og jeg kjenner at jeg er passe klar for å bli ferdig. Det blir gøy å se de andre igjen da.

Tre dager til ende. Klar som et egg. Vi skal ha om nøkkelen til endring, det blir gøy å se hvordan han har lagt opp. Jeg har noen ideer om hvilke teorier:)

Tankene om det nye selskapet utvider seg stadig. Dette blir bare mer og mer spennende! Jeg kommer nok til å få andre samarbeidspartnere enn jeg tenkte, men det er bare spennende! I dag skal jeg se om jeg klarer å få en avtale om Senter for Helhetsvelvære. Skal fortelle mer senere:) Det blir bra! Jeg må gjøre meg klar allerede! Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s