Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Gründer!

Er det noe jeg alltid har vært så er det en gründer. Jeg har hatt en liten en i magen, som har fått lov til å komme ut og leke innimellom, og jeg har alltid ideer på hva man kan gjøre. Vil ikke si jeg er super kreativ, men jeg har driven! Nå står to store prosjekter på døra. Ett er Senter for Helhetsvelvære, og ett er et nytt prosjekt. Jeg har ikke tenkt å si så mye om det, utenom at jeg trenger investorer. Jeg trenger noen som kommer til å se verdien i det jeg vil skape. Jeg har en langsiktig plan, og er helt overbevist om at det kommer til å ta av! Om du lurer litt på hvordan jeg tenker, er det bare å ringe! Tlf min er 91398525. Jeg har for det meste ideer enda, ikke gjort noe jobb, det må bli etterhvert når jeg er ferdig med studiene. Nå er det bare ide myldring på gang. Kanskje kan du være med å brainstorme?

Det fins mange flinke gründere i Norge. I går møtte jeg en 17 åring som allerede hadde startet sitt eget firma. DET står det respekt av! Da vet du hvor du vil! Jeg tenker at jeg var ikke der når jeg var 17 år! Flinke gutten – skikkelig stå på vilje! Det jeg syns er dumt er at det er ikke alltid like enkelt å starte opp som lite firma i Norge. Det skal ofte god kunnskap til, og ikke minst kapital. Som ikke alle har. Jeg har undersøkt litt, og det er IKKE enkelt å få noe hjelp og støtte til noe nye prosjekter, i alle fall innen min kategori. Alle som driver med elektronikk og sånn får, men de som vil utvikle tjenester er det lite for. Ikke en gang lån er det muligheter for – dermed; håpet om at noen som kanskje har noen penger å låne bort, eller rett og slett gi bort med håp om å få litt tilbake på en eierandel senere, kan trappe opp og gi den nødvendige støtten! Det jeg først og fremst trenger er litt penger til å kunne lønne meg selv litt mens jeg bygger opp. Har dessverre ikke noe å ta av etter tre år som student, ikke bare enkelt skjønner dere!

Gründer livet kan også være slitsomt. Jeg leste dagsplanen til Trine Grung og det er ikke å ligge på latsiden. Jeg tenker jeg kommer til å ta det rolig, i alle fall i førsten, men det er helt klart at det blir jo bare meg det kommer an på! Det blir veldig spennende også da! Jeg har mye energi å gi til det rette prosjektet!

Som sagt er det bare å ta kontakt hvis du vil vite mer om det nye prosjektet! Det er veldig spennende! NÅ: ut i verden! Ha en fantastisk dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s