Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Nærmer seg…

Det nærmer seg tid for eksamen. Og det nærmer seg tid for at jeg skal tilbake til 100% å jobbe. Wæh! DET blir annerledes. Har vært student i over tre år nå, en litt annerledes opplevelse. Selv om jeg har hatt litt oppgaver underveis, så er det ikke det samme som å stå tidlig opp og komme seg på jobb fordi noen andre vil du skal det. Nå er det vel sånn at jeg nok sannsynligvis kommer til å bare ta en 50% stilling i et annet firma, bare fordi det er godt for meg og økonomien min, mens jeg kommer til å bruke resten av tiden på å bygge opp det nye firmaet. Det blir veldig spennende! Jeg kjenner det kribler i magen! Jeg kommer ikke til å fortelle så mye enda, er ikke helt klart:)

Jeg håper jo jeg får den stillingen jeg har søkt på nå, som starter fra Oktober av og er 30-50 %. Det passer meg perfekt! Jeg gleder meg veldig, de skulle høre av seg i løpet av en uke for å si hvem som skal på intervju. Kan ikke forstå noe annet enn at jeg er intressant. Jeg syns i alle fall jeg er det!

Det å ha litt frihet i hverdagen er viktig for meg. Jeg har guttungen, og jeg trives med å jobbe hardt i perioder og lite i andre. Jeg vil også heller jobbe mye for å skape mitt eget, heller enn å bruke masse tid på å bygge noen andre sine drømmer! Jeg har tro på meg selv såpass at jeg vet jeg kan skape noe – og da finner jeg nok også energien! Gleder meg til å sette ordentlig i gang! Men først – eksamen!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s