Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Nærmer seg…

Det nærmer seg tid for eksamen. Og det nærmer seg tid for at jeg skal tilbake til 100% å jobbe. Wæh! DET blir annerledes. Har vært student i over tre år nå, en litt annerledes opplevelse. Selv om jeg har hatt litt oppgaver underveis, så er det ikke det samme som å stå tidlig opp og komme seg på jobb fordi noen andre vil du skal det. Nå er det vel sånn at jeg nok sannsynligvis kommer til å bare ta en 50% stilling i et annet firma, bare fordi det er godt for meg og økonomien min, mens jeg kommer til å bruke resten av tiden på å bygge opp det nye firmaet. Det blir veldig spennende! Jeg kjenner det kribler i magen! Jeg kommer ikke til å fortelle så mye enda, er ikke helt klart:)

Jeg håper jo jeg får den stillingen jeg har søkt på nå, som starter fra Oktober av og er 30-50 %. Det passer meg perfekt! Jeg gleder meg veldig, de skulle høre av seg i løpet av en uke for å si hvem som skal på intervju. Kan ikke forstå noe annet enn at jeg er intressant. Jeg syns i alle fall jeg er det!

Det å ha litt frihet i hverdagen er viktig for meg. Jeg har guttungen, og jeg trives med å jobbe hardt i perioder og lite i andre. Jeg vil også heller jobbe mye for å skape mitt eget, heller enn å bruke masse tid på å bygge noen andre sine drømmer! Jeg har tro på meg selv såpass at jeg vet jeg kan skape noe – og da finner jeg nok også energien! Gleder meg til å sette ordentlig i gang! Men først – eksamen!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s