Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Lese, lese, lese!

Uff, dagen i går ble ganske slapp. Jeg skulle egentlig lese masse, men ble så trøtt midt på dagen at jeg var nødt til å gå å legge meg litt. Helt utslitt etter helgen tenker jeg!

I dag må jeg da ta opp for noe av det jeg ikke fikk gjort i går. Lese! Jeg må få unna noen flere kapitler i coaching boka, det er jo snart eksamen! Skrekk og gru, det nærmer seg med stormskritt og jeg er IKKE klar!

I går leste jeg litt om hva coaching ikke er, noe som er litt spennende. Det er ikke terapi, selvfølgelig, men det står også i boka at det ikke er å være snill:) Ha, de fins det helt sikkert en hel haug av – snille coacher som bare vil fikse problemene til folk. Jeg kan skjønne det jeg; det er ikke alltid like enkelt å holde seg fra å gi råd, og å si til en person: hør her da, du bare gjør sånn og sånn, så er dette i orden! Men det er nok ikke sånn man får til en endring i en person. Rett og slett må en endring komme inneninfra, fra coachi sin egen følelse av hva som er viktig, ellers blir det jo bare å gjøre noe fordi noen andre sa det. Det blir ikke langvarig vettu!

Jeg kjenner at jeg er ganske klar for å komme meg ut i jobb nå. Det blir nok sånn at jeg blir nødt til å jobbe litt ved siden av firmaet i begynnelsen, det er jo ikke så mye penger i det enda, så litt jobb må jeg jo ha. Gleder meg litt til det også jeg da, for det er jo litt hyggelig å ha et sted å gå til som det er litt folk på:) Har jo sittet her alene i tre år nå, ikke alltid like spennende! Nei, jeg som er så sosial vettu, jeg trenger litt skravling over kaffe koppen! Kan noen fortelle styreren i Korsveifestivalen at jeg passer perfekt til den jobben som koordinator, så jeg får den? Takk:)

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med noe, lei av studier nå. Jeg kommer nok til å ta coaching 2 på BI, men det blir liksom bare litt «kos» ved siden av:) Nå må jeg komme meg i klærne og gjøre meg klar! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s