Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Merkelig…

Jeg skjønner ingenting jeg… Det ser ut som innlegget jeg skrev i helgen ikke har blitt publisert? Merkelig… Jeg får prøve meg igjen med dette da…

Vi har vært i Ålesund i helgen – 50 års lag for kona til pappa. Veldig koselig,og til og med Sander klarte å kose seg gjennom dagen. Det var så herlig å se tante og onkel igjen, de hadde reist fra Trondheim for å være med. Jeg blir alltid så rolig jeg når jeg ser tante, hun utstråler så fantastisk energi! Skulle ønske jeg kunne sett dem mer… Bor liksom litt langt unna:) Hadde jeg vært flinkere til å treffe kusina mi i Oslo, hadde jeg i alle fall fått en liten bit av henne:)

Det var snø i lufta i Ålesund, så vi fikk ikke vært så mye rundt og kikket på den fine byen, men litt ble det jo. Vi bodde på det fantastiske hotellet Waterfront, som er et av Choice sitt nyeste – meget vakkert, men litt mye trapper. Merker det når man har med en som trenger vogn:)

Vel hjemme igjen er jeg klar for en ny uke. Jeg får faktisk ikke se Sander så mye på kveldene denne uka, helt frem til han skal til pappan sin fredag, har noen kaffeavtaler og sånn. Man må jo være litt sosial også, og jeg skal holde kurs også – i Sandefjord; da kommer jeg først hjem på kvelden. Fine byen:) 6 stk som har lyst til å slutte å røyke! Fantastisk! De virker motivert også!

Solen stråler ute, og jeg lurer på om jeg hører noe fra Korsveifestivalen… Har søkt på en koordinatorstilling der fra høsten av, tenkte det kunne vært greit å ha noe fast ved siden av å bygge opp firmaet. Vi får se. Det var søknadsfrist på fredag, så de bruker kanskje et par dager for å komme igjennom søknader og vurdere de litt. Håper jeg kommer på intervju – stillingen ser kjempespennende ut!

Fantastisk vær ute i dag! Den som kunne vært på campingen tenker jeg… Det er vel sånne dager man nesten skulle tatt seg fri og reist ned, men sammtidig er det vel best å være her og lese til eksamen tenker jeg! Fikk lest et par sider i helga, bare 220 sider igjen nå.. Huff…

Nei, dere får kose dere og ha fantastiske timer i solen! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s