Hverdag
Legg igjen en kommentar

Drømmer om camping:)

Jeg har helt campingvogn på hjernen jeg! Har drømt om hvordan vi skal få satt på plass ting i forteltet og sånn i natt! Syke tid – det er jo også noe å drømme om:)

Satt i går og fant frem til møbler på Finn.no som kan passe inn. Har ikke muligheten til å putte inn så mye penger der nede, og det blir jo litt sånn at alt blir dobbelt opp nå, ettersom vi ikke gidder å flytte med oss alt hver gang, så jeg må finne noen billige alternativer. I går fant jeg den kuleste stumtjeneren i svart smijern fra Black Design for 150 kr på nettet, og en nydelig hvitmalt kommode for 100 kroner. Da går det an! I dag får jeg svar om en hybelkomfyr, og så har jeg tenkt meg et lite inngangsbord til å legge nøkler og telefoner og sånn på, som selges for 200 kroner. Det begynner å bli fint der da altså!

Jeg er jo litt sånn som vil ha alt på plass med en gang. Det er ikke alltid like greit for lommeboka, men… Jeg vet jo at ting må få gå seg litt til, men jeg liker ikke rot. Jeg gleder meg til det er sånn at jeg kan begynne å pynte, og det ligger jo etter at møblene er på plass, og ikke minst etter at plattingen er på plass. Det skal bli deilig å få sånne ting gjort. Da blir jeg mer happy:)

Hva skal dere i sommer? Jeg tenker meg at det blir mye camping fremover – særlig i sommer! Dere kommer sikkert til å få høre om det! 🙂

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s