Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

1. mai!

For en fantastisk dag vi har i dag! Man MÅ jo bare være ute! Jeg har så lyst til å dra ned på campingen igjen – det må være så deilig å være der, men det blir litt dumt å reise tur-retur i dag igjen… Får nok heller håpe på deilig vær senere i sommer.

Jeg må få lest litt i dag, så mamma kommer for å underholde Sander. De får være ute de da, og så kan jeg sitte med hodet i bøkene. Vi skal ha kollokvie fredag, så innen det må jeg ha lest en del. Jeg leser i «feil» bok da men… De andre har lest boken om coaching, mens jeg leser om emosjonell intelligens. Vi skal lese begge bøkene altså, så da kan vi kanskje utfylle hverandre på kollokvien. Fant jo ut i går at det bare er 22 dager igjen til eksamen, så det er jo bare å sette inn høygiret nå!

 

Men først skal jeg bare nyte dagen:) Ha en flott 1. mai alle sammen!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s