Hverdag
Legg igjen en kommentar

Camping!

Nå er det bare late dager:) I alle fall så snart alt blir ferdig her nede! Jeg holdt på mesteparten av ettermiddagen i går, og nå er det heller i halve forteltet (hadde bare så mange), nok til i alle fall å la bordet stå på så vi kan spise der inne. I tillegg klarte vi å få strøm inn i vogna, til tross for at vi fortsatt ikke har riktig kobling på strømkabelen. Nå ligger den bare inn vinduet, men det blir kanskje annerledes i dag, forhåpentligvis finner vi riktig overgang i dag.

Jeg gleder meg veldig til å få til platting i forteltet. Det er det som mangler nå for at vi skal få det koselig der ute. Nå er det ikke så gøy å være der akkurat, det er liksom fortsatt ute, ikke inne som det er hos de andre. Men vi har jo ganske god plass inne i vogna da, ettersom vi bare er to som sover her; vi har to køyer bak i vogna som kommer til å stå som senger hele tiden, og da kan vi ha stua sittende oppe hele tiden, slik at vi har et sted å sitte inne. Trond kommer til å hjelpe meg i løpet av noen helger nå, og jeg regner med at jeg får med meg mamma også, slik at det går raskt og vi får det på plass. Kunne få litt materialer av naboen her, som har laget seg ny platting, håper det funker, for det er ganske dyrt med materialer.

Det er litt overskyet her i dag, så vi får se hvor lenge vi blir. Kanskje kan vi være litt inne rett og slett, for det er ikke så varmt ute når det ikke er sol. Jeg får besøk i kveld, så vi kan uansett ikke bli over til i morra. Men vi får kose oss så lenge vi har her nede. Guttene koser seg jo så mye sammen:)

Jeg får ta noen bilder senere i dag og legge ut! Ha en flott dag til det!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s