Hverdag
Legg igjen en kommentar

Herlige dager!

Alt går så fort om dagen at jeg får nesten ikke tid til å blogge:) Det er gøy da, ikke minst for hodet mitt! Jeg gleder meg til å slappe av i sommer, bare kose oss på campingen – ja for vi har kjøpt oss campingvogn!!! Hurra! Ha, hadde du fortalt meg for et år siden at jeg skulle bli den personen som har campingvogn hadde jeg bare ledd av deg haha! Men nå er det altså en realitet! Fantastisk!

Det hele startet med at vi var på besøk på campingen (Gon Camping i Larvik) noen dager i fjor, fordi bestekompisen til Sander (og hele hans familie, både besteforeldre, tanter og onkler og alle mulige folk) har campingvogn der nede og har hatt det i mange år. Vi var der bare noen dager, men elsket det! Jeg kunne se hvor glad Sander var, og hvor bra han hadde det. Det er så lite der, og helt trygt; guttene kan gå alene rundt nesten hele plassen. Det er alkoholfritt, så det er ikke noe fyll og mas på kveldene, bare kos og stille for barna. Jeg liker jo disse familiene vi skal campe sammen SÅ godt, så jeg syns også det var kjempekoselig og tankene begynte å rulle. Vi var jo på vei til å selge hytta på Hemsedal, og det hadde jo vært litt gøy å ha hytte igjen – og hvorfor ikke la det være en campingvogn: så lenge den står stille er det jo akkurat det samme. Bare at vi kan bruke den bare som sommeren(april til september) men da kan vi heller bruke tid på å reise forskjellige steder på fjellet i vintersesongen, eller også bruke hytta til søsteren min som ligger på Vinstra – perfekt!

Jeg begynte å snuse på om vi kunne få plass på campingen, men fikk vite at det var fullt, og at det var venteliste. Så det slo jeg fra meg, ikke minst fordi jeg skjønte at en campingvogn som allerede sto der kostet rundt 70 000 og det var litt mye for meg. Vi snakket med de som driver plassen og ble enige om at vi skulle få leie en campinghytte på åremål, mot å betale årskontigenten som er 10 000 kroner. Billig hytte! Ja, den lå litt unna de andre og det er jo litt kjipt, men foreløpig var det bedre enn å ligge i telt i alle fall!

Når det nærmet seg sendte jeg mail til bestyreren bare for å få dette bekreftet, men da kom det frem at nei, det kunne vi ikke allikevel. Vi måtte betale 400 kroner natta for hytta, og det var jo helt umulig for oss. Så da ble vi veldig skuffet, og guttene ble veldig lei seg. De hadde jo sett frem til at de skulle få være sammen hele sommeren, så det var veldig kjedelig. Jeg fant ut at jeg måtte jo gjøre noe med det, og gikk til innkjøp av et telt, et stort ett denne gangen, som man kan stå oppreist i og som har to sove kupeer og et inngangsparti hvor man kan ha greiene sine. Det funket, og jeg tenkte vi kunne i alle fall være der nede noen uker.

MEN så kom nyheten om at det faktisk var ledige campingplasser der nede! Det var helt tilfeldig at jeg fikk vite det – faktisk av bestefaren til kompisen til Sander, tilfeldigvis mens vi var innom der en tur. Da ble det fart under bena mine, og det tok ikke lenger enn noen dager: så pling! hadde vi fast plass på Gon Camping i Larvik! Hurra!!! Det er helt fantastisk! Jeg elsker det! Nå kan guttene kose seg masse sammen både i helger og i sommer!

Så da var det jo bare å finne campingvogn da! Og det var faktisk ikke så vanskelig, det fantes mye i en prisklasse rundt 10-20 000 kroner faktisk! Litt bedre enn 70 000 kroner:) Det endte faktisk opp med at jeg fikk tak i en helt nydelig en, som er helt ny inni, med fint fortelt og hvit utenpå (noen i den alderen er jo brune både inni og utenpå!), til bare 15 000 kroner! Det er en venn av meg som skulle selge den faktisk – noe jeg ikke helt skjønte før jeg hadde ringt han og snakket med han! Den er faktisk helt nydelig! Perfekt!

Bare se selv:

Lyst og fint interiør og puter! Nydelig! De fleste jeg så på hadde jo skikkelig 70 og 80 talls interiør, ikke særlig pent:) Jeg er så glad jeg fant denne vogna – den har til og med skilter så til helga når vi skal kjøre den på plass slipper vi å tenke på det! Hurra! Og så er den veteran, så vi trenger ikke betale noe for å ha den. Må bare finne forsikring til den da, og så er det vel et gebyr for å skrive den over på meg. Men pytt sann:)

Jeg skal hente nøklene i dag. Det blir bra. Til helga skal vi reise ned og sette den på plass og få opp forteltet, og da er vi offisielt i gang med campingen:) Det blir noen helger til vi kan dra ned igjen, men det blir helt sikkert til sommeren i alle fall! Gleder oss masse! Det er bare å komme på besøk om dere vil!

Nå skal jeg gjøre meg klar til dagen! Snart en mann som skal komme å se på kjøkken oppe i leiligheten min også. Dette blir en bra dag!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s