Selvutvikling, Studiene
Comment 1

Jeg skal «forelese» på BI!

Kult! Jeg skal faktisk «forelese» på BI! Jeg skriver det i hermetegn fordi det blir ett innlegg i coaching 1 sitt opplegg, men det er jo egentlig en forelesning da! Jeg fikk faktisk 1 time på meg! Wohooooo som jeg gleder meg! Jeg skal holde et innlegg om NLP og det blir kjempespennende! Jeg spurte foreleseren om vi skulle ha noe om NLP fordi jeg mente jeg hadde sett det på oversikten, og så sa han at «nei, det kan ikke jeg noe om, jeg hadde tenkt til å bruke deg til det jeg!». Supert! Åh som jeg gleder meg!

Vi er vel en 15 stk som pleier å komme på samlingene. Jeg er jo vant til å ha enda flere i rommet når jeg holder kurs, så det er ikke noe problem. Jeg hadde forberedt meg på å holde en liten 30 min innlegg i går, fordi han sa jeg kunne ta det da, men så ble det litt liten tid på slutten, og da får jeg åpne hele showet neste gang! Det blir som en overgang mellom det vi hadde denne gangen – kommunikasjon – til det vi skal ha om neste gang – selvledelse! Det blir bare supert! Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre så mye forskjell på det jeg allerede har skrevet, utenom at jeg skal lese litt mer om grunnpilarene i NLP og kanskje ta med litt mer, jeg skal jo fylle en time denne gangen.

Å, dette er jo akkurat det jeg vil!! Jeg vil jo forelese, lære bort, være med studenter! Midt i blinken! Og på BI da gitt! Fancy! Ønsk meg lykke til! Hurra!

This entry was posted in: Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s