Studiene
Legg igjen en kommentar

Studier!

Da er jeg klar for en tur på BI igjen. Fint at det kombineres med utdanningen hos NIMU. Vi er enige om at jeg bør få litt av den biten også, så jeg studerer litt der i tillegg til å være ute hos dem. Jeg lærer veldig mye på BI, så jeg er veldig glad for det!

Jeg har ikke helt oversikt over hva vi skal lære i dag, men jeg vet jeg leste litt i går. Ikke like mye som jeg hadde håpet, men leser litt om EQ i foreldrerollen og det er jo både gøy og viktig. De sier at det blant annet er veldig viktig å kjenne seg selv og akseptere sine feil og mangler, særlig iforhold til akkurat foreldrerollen (ingen kan være helt perfekte), for at man skal kunne hjelpe barnet til å utvikle god EQ. Spennende!

Dette er jo altfor tidlig for meg å stå opp, det er jeg ikke vant til, men det er litt deilig også. Må jo øve til jeg begynner i en jobb:) Håper dere får en flott dag! Det skal jeg!

This entry was posted in: Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s