Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hva har du lyst til?

Jeg har egentlig bare lyst til å ikke gjøre noe i dag. Rett og slett ha fri. Det er ikke sikkert det er så mange dager igjen av den sorten, fordi jeg driver jo å søker på jobber, så jeg tenker jo at det når som helst kan dukke opp en jobb jeg må begynne med, og da blir det jo slutt på at jeg bare kan surre bort dagene:) Må jo begynne å jobbe før jeg er ferdig på skolen. Dessverre. Blir nok fullt opp for meg da ja!

I går søkte jeg på en veldig spennende stilling faktisk. Koordinator av den store Korsveifestivalen. DET hadde vært noe! Jeg som har jobbet så mye som frivillig, og ikke minst koordinator/sjef for frivillige – det passer jo meg midt i blinken! Når jeg skrev min egen søknad ble jeg nesten litt flau, det ble så mye. Men søknaden var mest full av hva jeg hadde gjort som frivillig, faktisk ikke så mye om min jobb og erfaring/skolegang. Spesielt! Endelig fikk jeg brukt det:) Jeg håper virkelig jeg kan få den stillingen altså – det høres SÅ morro ut!

I dag blir jeg nødt til å lese. Jeg henger litt etter rett og slett ford jeg er litt lat. Uff har tenkt å lese hele uka, men det har ikke blitt noe av. Har fortsatt bare kommet litt inni den ene boka, og har i tillegg til den en til jeg skal igjennom på en måned. Er ikke helt vant til eksamenspress. Har liksom ikke vært så mye av det de siste to årene:) Jeg drømte faktisk i dag at jeg fikk K på eksamen! Ha, finnes jo ikke en gang, men det sier litt om hva jeg tror om meg selv og hvor forberedt jeg er!

Men i dag blir det sjerpings! Bare følg med:) Ha en flott dag i regnværet!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s