Hverdag
Legg igjen en kommentar

Utedag:)

Vært ute med guttungen og kompisen i dag! Deilig, selv om det var kjempekaldt. Når sola ble borte var det helt klart ikke sommer! Heldigvis hadde jeg to ullagpå meg, men det var litt kjølig allikevel. Men en kaffe på Åskollen Grill hjelper alltid:)

Vi fikk hengt litt på skolen og sett dem sykle litt og skate litt. Gøy å se dem passe så inn i miljøet der oppe. Nå er det snart tid for å bli skolegutter! De er så store altså! Søte, store gutter. Blir annerledes når de begynner på skolen. De må liksom klare så mye mer selv. De blir mye mer overlatt til seg selv også, fordi de da ikke har så mange til å passe på dem lenger. Litt skremmende tanke, men allikevel tror jeg de har godt av det. Det er flere ting Sander trenger bare å trene litt mer på, så klarer han det selv, men nå trenger han liksom ikke, så han gjør det ikke. Han er stor nok på mange områder, og klar til å begynne på skolen. Tror han gleder seg veldig mye. Blir gøy!

Nå er det bading og senga for små gutter. Han er helt svart i annsiktet etter all utetiden:) Kos dere i kveld a!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s