Hverdag
Legg igjen en kommentar

Litt sent oppe…

Uff det ble litt for sent for meg i går. Ikke vant til det. Legger meg alltid tidlig. Eller nesten alltid i alle fall:)

I dag føles jeg helt groggy. Nesten litt svimmel. Enda jeg fikk sove ganske lenge. Hadde ikke noe spesielt annet jeg skulle gjøre enn å lese i dag, så da får jeg benytte meg av luksusen av å kunne sove til kl åtte! Jeg gruer meg litt til å begynne å jobbe ordentlig….

Jeg får skrive litt mer senere, er nødt til å konse om kaffekoppen for å få opp øynene! Ha en flott dag!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s