Hverdag
Legg igjen en kommentar

Noen er heldigere enn andre…

De som reiser på ferie i dag for eksempel… DE er heldige de. De som reiser fra Bergen til Tyrkia og skal kose seg der i 8 dager. Jeg vil også reise! Tyrkia er sikkert verdens fineste land:) Vurderer om det ikke blir en tur sammen med verdens beste Aina til sommeren altså… Varmt der da, men det var det jo i Thailand også, og vi overlevde jo det!

Jeg lurer på hvordan det ville vært å jobbe som guide jeg. Har jo utdanningen til det, og mange av mine klassekamerater som har jobbet som guide. Kjenner mange guider fra utlandet også. Har faktisk god kontakt med de jeg møtte i Egypt for 7 år siden fortsatt. Jeg er ganske sikker på om jeg ikke hadde hatt barn hadde jeg jobbet innen turismen fortsatt. Men det er litt håpløst å kombinere. Kan ikke bare reise fra akkurat:)

Bo to måneder i Tyrkia hver sommer? Høres ikke det bra ut? Ha «sommerjobb» der? Hihi, drømmer drømmer:) Mamma og Sander kunne bare ha bodd der nede de også. Mamma må bli pensjonist først da men… Tror du de hadde taklet varmen?

Verdens beste Kate reiser til Hellas hvert år, gjerne to ganger i året. I år har hun sagt at jeg skulle vært med vettu, og så er det ikke langt til Tyrkia fra Kos, der de pleier å være med. I det siste har det plutselig gått opp for meg hvor mange rundt meg som faktisk elsker Tyrkia og reiser dit hele tiden! Pappa til og med, reiser jo til Kemer hvert år, det visste jeg jo, men koblet ikke helt det før nå:) Og søsteren min skal to uker til Tyrkia i sommer – og venninna mi til høsten. Mange muligheter:)

Ettersom jeg prøver å finne meg noe mer å gjøre enn bare det å holde kurs (er jo snart ferdig som student), blir det jo spørsmål om ferie også. Kanskje blir jeg nødt til å planlegge jobben rundt ferien heller enn omvendt:) Går sikkert bra – det er ikke alle som kan starte så fort som meg uansett.

Ferie i Juni med Aina? Første uka kanskje, vi får se. Jeg har jo alltids godt av litt sol:) Har ikke alle det?

Nei nå misunner jeg Bergenserne. 8 dager med herlig, varmt vær og flinke guider. Skulle vært meg:) Send gode tanker om at det blir mer ferie på meg i år da! I så fall: heldige meg også!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s