Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Tilbake:)

Heeeeeeeeeei! Har du hatt en fin ferie? Det har jeg ❤ En helt fantastisk en! Faktisk den mest perfekte, fineste ferien i hele verden faktisk! Jeg gleder meg allerede til neste ferie:)

Klar for å ta fatt på en ny uke snart? Jeg skal bruke dagen i dag til å rydde og vaske huset – det trengs for å si det sånn – ikke minst vaske klær. Gleder meg til å komme meg ordentlig ut av koffertene fra Thailand og få alt på plass her. Så kan uka begynne. Jeg har masse å gjøre. Ikke minst der det snart eksamenstid. Er jeg klar? På langt nær! Uff a meg – må komme i gang med lesinga. Og så er det masse som skal fikses før neste kursrekke starter. Håper på å få flere deltakere – MÅ gjøre noe!

Siste dag i påsken. Ah, nyte det til det fulleste!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s