Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Tilbake:)

Heeeeeeeeeei! Har du hatt en fin ferie? Det har jeg ❤ En helt fantastisk en! Faktisk den mest perfekte, fineste ferien i hele verden faktisk! Jeg gleder meg allerede til neste ferie:)

Klar for å ta fatt på en ny uke snart? Jeg skal bruke dagen i dag til å rydde og vaske huset – det trengs for å si det sånn – ikke minst vaske klær. Gleder meg til å komme meg ordentlig ut av koffertene fra Thailand og få alt på plass her. Så kan uka begynne. Jeg har masse å gjøre. Ikke minst der det snart eksamenstid. Er jeg klar? På langt nær! Uff a meg – må komme i gang med lesinga. Og så er det masse som skal fikses før neste kursrekke starter. Håper på å få flere deltakere – MÅ gjøre noe!

Siste dag i påsken. Ah, nyte det til det fulleste!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s