Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Påskeferie!

Nå tar jeg meg påskeferie alle sammen:) Ikke noe blogging på en uke, så vet dere det! Gleder meg til å slappe av litt, blir skikkelig greit før det som skjer etter påske. Har nemlig sittet og diskutert fremtiden til Helhetsvevære. Vi har veldig mange spennende tanker på bordet, og jeg tenker at denne fremtiden ser veldig lys ut! Jeg gleder meg veldig til å sette i gang etter påske! Det kommer nok til å komme en økning i staben til firmaet, og det blir veldig spennende!

Så ha en god påske alle sammen! Kos dere i solen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s