Hverdag
Legg igjen en kommentar

Gleder meg til denne våren!

I går var en helt fantastisk dag i solen! Jeg digger at vi har kommet hjem til solveggen og tørr bakke! Elsker våren! I år er det veldig mye spennende som skjer denne våren – og ikke minst skal jeg snart begynne på oppussingen av stue/kjøkken i andre etage!

Jeg gleder meg veldig til det blir ferdig. Da kan jeg og Sander «flytte opp» og ha bare vårt eget! Det blir så deilig å sitte i stua der og se utover vannet fra sofaen min, og ikke minst spise frokost på det herlige bordet ved vinduet. Eller ta kaffen ute på verandaen kanskje? Det er enklere å gjøre det oppe, fordi den er rett ved kjøkkenet, og siden det ikke er så stort der, kan Sander også være i nærheten selv om jeg sitter ute:)

Jeg var ganske lei oppussing i sommer, men nå begynner det å krible i fingrene igjen. Jeg er klar for å finne meg kjøkken, male vegger og ikke minst få henge opp bilder og pynte med de fine tingene mine! Gleder meg til å få mitt eget igjen! Det er ikke det samme å ha hele huset, jeg liker å ha alt i en etage jeg!

Om det er noen som føler seg kallet til å hjelpe til å male er det bare å si ifra. Jeg kjenner jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med gulvet, men tror nok det blir maling der også, og da blir det litt vondt i ryggen en liten stund, men det blir verdt det! (Liker ikke hvitt tregulv…). Jeg tar imot all hjelp med takk! 🙂

Nå er det tid for litt mer kaffe, før jeg må komme igang med hverdagen. Har blitt litt mye ferie de siste to dagene etter at vi kom hjem, og jeg har litt som sitter og venter. Blant annet er det skole på fredag! Gleder meg! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s