Hverdag
Legg igjen en kommentar

Vel hjemme – og appetitten er på topp!

Vi kom godt hjem i går. Bare litt for sliten til å gjøre noe annet enn å sitte foran tv og sove:) Skulle ta en tur på trening, men det ble litt overambisiøst, så det ble en lang tur i badstuene i steden:) Deilig å bare slappe av, men i dag er en ny dag, og jeg har faktisk masse som skal ordnes. Kjenner at jeg egentlig har mest lyst til å bli sittende på sofaen i dag og, så vi får bare se hva som skjer haha…

Appetitten til Sander er på topp! Tror han tar igjen for alt han ikke har spist de tre siste ukene. Ble jo bare mer og mer sær i matveien der nede, ettersom han syns ting så litt rart ut. Fisken ble servert som hel med ben og alt og ting smakte ikke det samme som hjemme. Ble litt lite mat på slutten, så nå tar han igjen. Sitter her ved siden av meg med en hel paprika, yougurt og har bestillt både rundstykke og knekkebrød hihi:) Søtnos.

Vi sovnet begge som stener i går. Sånn er det når tiden er helt skrudd. Vi la oss kl ti, og da var jo kl tre på natta for oss egentlig. Føler meg mer tilstede i dag, etter 9 timer med søvn, men som sagt; vi får se hva dagen bringer:)

Da får jeg sette igang med frokost bestilling jeg da! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s