Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hvordan får de det til?

De som blir kjendiser gjennom bloggen? Er det bare fordi de har et pluss i at de gjerne er kjent for noe annet eller har ett eller annet trekkplaster, eller går det an å bli kjendis gjennom kun å blogge om noe spennende?

Ta meg for eksempel. Det var en stund jeg hadde ganske mange lesere. Men jeg tror mine lesere er først og fremst de jeg kjenner pluss noen ekstra som syns jeg skriver noe spennende av og til:) Mest venner og familie som liker å høre om hva vi driver med. Jeg liker jo å skrive om alt mulig, men egentlig ble denne bloggen startet fordi jeg ville skrive om selvutvikling, og linke det jeg gjør til jobben. Det er bare så mye enklere å skrive om hverdagen sin!

Tenk da på Fotballfrue. Hun har skikkelig fått det til nå, med egen butikk, bok osv. Alt fordi hun kom til verden gjennom bloggen. Og bloggen kom til fordi hun skulle gifte seg med en litt kjent fotballspiller, og han var kjekk og hun var pen – og hun skrev om ting jenter bare kunne ønske at de fikk til. Det gjør hun fortsatt, hun lever litt et drømmeliv for oss andre, med penger til å kjøpe seg akkurat det hun vil og ferier som andre bare sikler etter. Jeg sier ikke at det er feil av henne å skrive om det, jeg bare tenker at det er derfor hun har blitt så populær, at hun lever det andre jenter drømmer om. Hun har nok noen mannlige lesere også, men det er kanskje mest fordi hun har en tendens til å være litt vel lettkledd foran kameraet noen ganger hihhi:)

Men se på alt hun har fått til. Og se på Trine Grung også. Hun har jo hatt litt hjelp på karrieren sin hun også, på grunn av en kjent mann og ikke minst sitt eget navn fra radioen og opptreden på Oprah. Jeg vet hun jobber hardt (det gjør begge to), men det er så fantastisk å se hva de får til gjennom bloggen! Hva de opplever, og hva de klarer å utnytte den for!

Jeg vet at Trine har sagt før at det tar tid å bygge opp en blogg, flere år. Ikke minst kommer det også an på hva du skriver om. Jeg tenker at jeg kanskje er litt overalt, og ikke finner meg en god gruppe lesere. I tillegg er jeg kanskje litt spak i forhold til å dra inn mange av mine sider som jeg kanskje kunne dratt lesere på, for eksempel om jeg hadde vært litt mer åpen om meg selv, kanskje lagt mer vekt på min egen vei gjennom selvutvikling eller noe liknende. I tillegg har jeg jo flyttet meg hit til min egen side fordi jeg ble så lei av blogg.no med så mye reklame og greier, pluss at jeg ville ha mitt eget navn når det skulle linkes til jobben – og her blir jeg borte i mengden. WordPress er veldig stort.

Så hva skal til da? Finne noe mer spennende å skrive om? Spisse det litt mer? Tørre å være mer åpen? Skrive mer faglig? Eller en kombinasjon? Jeg skjønner at jeg nok appilerer best til familien når jeg skriver om min lille verden slik det er i dag, med tur til Thailand og bilder og sånn – men det hadde jo vært litt gøy om man hadde fått det til litt bedre da. Brukt bloggen til noe mer liksom. Jeg liker jo å skrive, jeg bare vet ikke helt hva haha:)

Noen som har noe tips? Hva bør man skrive om for å få bra med lesere, og ikke minst, hva passer best her hos meg?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s