Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Bitteliten dame – RÅ styrke!

Er støl i ryggen i dag jeg! Helt sår etter massasje i går! Hadde barnevakt for Sander mens jeg koste meg på toppverandaen med et glass champangne, og deretter boblebad med oljer i eget rom og 1.5 timer lang aromamassjasje. Jeg hadde verdens minste massør, så jeg tenkte at dette kom til å bli en «kose» massasje – men tok litt feil der ja! Selv om jeg hadde bestillt aromamassasje fikk jeg nok litt innslag av Thai massasje også -med litt tøy og bøy og ikke minst trykk. Var jo nydelig, men var litt redd et par ganger også. Hun var utrolig sterk til å være så liten! Og vet dere, bordet hadde sånn innstilling at hun rett og slett sto over meg! Hun krabbet bare opp og sto skrevs over meg, men satt ikke – og hvordan hun da kunne legge sånn styrke i å ta ryggen min skjønner ikke jeg altså! Fantastisk!

Det var fantastisk luksøriøst der på SPAet. Nydelig design, og meget høflige folk. Jeg fikk te både før, under og etter massasje, og forfriskninger og alt. En av de andre dagene skal jeg ta med meg Sander og sette meg i Jaccuzien der – eller ta litt tid i badstua. Trives med sånn jeg!

Og toppetasjen var bare helt fantastisk! Hadde ikke med meg kamera i går, men det skal jeg fikse i dag! Jeg fikk akkurat med meg solnedgangen, av en fantastisk knallrød sol som forsvant ned i tåken (som sannsynligvis vel er smogg, men du vet; det er bedre å tenke på det som tåke). Fantastisk opplevelse! Etter massasjen gikk jeg opp og tok et glass til, og da var det bekmørkt og bare fantastisk mange lys utover hele så man så byen by night! Ah, dere skulle vært her! Jeg har helt forelsket meg i Bankok, og det har helt klart noe med hotellet å gjøre!

Ellers var vi på Ocean World i går – og tok masse bra bilder! Jeg skal se om jeg får frem noen av de nå i løpet av morgenen slik at dere får se! Og nå: nest siste dag i Thailand og Bankok. Tror vi tar oss en tur til enten templene eller et marked som skal være her. Ikke mest fordi vi trenger å kjøpe mer, men fordi vi da får prøvd oss på sky train! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s