Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Bilder fra Ocean World, Siam, Bankok!

Det kule med Ocean World er at det ligger i bunnen på et kjøpesenter! Det ville vi aldri fått til i Norge, men sånn er det med alt her. Madamme Tussue (eller hvordan det nå skrives) ligger også under et kjøpesenter:) De hadde klart å få det til å virke kjempestort, og det var jo det, samtidig som jeg la merke til at den største tanken var brukt til mange av de samme tingene,både over, inni og utenpå, om du skjønner hva jeg mener:)

Her er noen bilder:

Fint ikke sant? I dag blir det tur til markedet har Sander bestemt. Han gadd ikke dra på noen templer nei:) Spørs om vi sparer det til neste gang. Gidder ikke stresse det, Sander er litt lei av hele reisen som sagt, han gleder seg til hjem:) Og han liker å gå i butikker, så da gjør vi kanskje heller det! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s