Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Prøver å være så stille jeg kan!

Nå ligger jeg i den fantastiske sengen (noe annet enn de jeg har ligget på ute i bushen eller i Hua Hin) i Siam Design og Spa hotell! Fantastisk herlig! Super luksus, hvor alle bøyer seg bakover for å hjelpe deg. Elsker det!

Vi brukte dessverre hele dagen i går til reise, med bil som kom for sent, og som faktisk havarerte under veis… Ja, det var IKKE samme bilen vi kjørte til Hua Hin, men den var helt grei… Helt til den sluttet å gå selvfølgelig og vi ble sittende i over en time å vente på ny.Super lei! Heldigvis hadde vi beregnet god tid til Bankok, så vi fikk både tid til god mat og en fin tur inne på MBK – vi bor i gangavstand; kult! Jeg fant ikke så mye jeg hadde lyst på, og godt er vel det – ting er selvfølelig mye dyrere her i Bankok enn andre steder jeg har vært. Maten var blant annet dobbelt så dyr!

I dag skal jeg og Sander kose oss masse – først med hans dag med masse herlig akvarium kos på Sea World. Haier og greier, det blir sikkert kjempe kult! Og så skal han få lov til å være på rommet og kose seg med film og Thailandsk barnevakt, mens jeg skal et par timer i Spa! Åh, så deilig det skal bli! Satt og så og drømte meg bort i går, men endte opp med å ta det jeg liker best: aromamassasje og hydro bad i privat rom! Skal på øverste plan og innom champagne baren en tur før jeg går ned hadde jeg tenkt! Et lite glass champagne må man jo unne seg på luksushotell! Hihi:)

Jeg prøver å være så stille jeg kan, for rett ved siden av meg ligger verdens beste gutt og får sove litt til. Han har vært mye oppe om kveldene nå, blir jo sånn på ferie, så prøver å la han få 10 timer i alle fall. Han er så pen når han sover ❤

Jeg skal kose meg litt mer med kaffe, og så gjøre meg klar for dagen – tar noen bilder så dere får se senere i dag! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s