Hverdag, Thailand
Comments 2

Klar for Bankok!

Nå har jeg endelig skjønt internetten på dette hotellet Jeg må ut ved fellesområdene, og det er jo bedre enn å sette seg utenfor noen andre sitt hotell rom, så her sitter jeg, i nydelige omgivelser og kjenner solen står opp og det atter blir en fantastisk dag!

I dag reiser vi til Bankok – endelig! Har gledet meg til det. Luksus, shopping og champagne! Hihi, gleder meg! Spa og barnepass på hotellet så mor kan shoppe midt på natta om hun vil – fantastisk! Sander skal også få kose seg i Bankok, vi skal på båter til templene, til lekeland, og ikke minst på Sea World – kjempestort med masse å gjøre og se! Det er blant annet haier der, og han har mast om det siden uke 1!

Vi skal ta taxi da, men tenk, vi skal kjøre luksus taxi, minibuss med flotte seter og aircondition i 5 timer – -og prisen: 1000 norske kroner:) Ha, det er ikke Oslo – Drammen en gang! Har fått mye ut av pengene her nede, og man kan få en billig ferie altså, men vi som liker å ligge på fine hoteller og shoppe litt, så blir det jo litt når man er borte lenge. Tenker at jeg må hjem og spare litt før jeg kan reise igjen:)

Da får jeg gå og vekke Sander så vi kan spise vår spesialbestillte amerikanske frokost i soloppgangen ved stranden; den stranden det ikke er et menneske å se på! Og ingen turister eller selgere i nærheten! Elsker det!

Blogger fra Bankok også; selvfølgelig har hotellet internett! Snakkes!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s