Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Bare løper innom!

Løper innom for å fortelle at jeg skal snorkle i dag! Prøvde meg i Egypt for noen år siden, men fikk det ikke helt til – i dag er dagen! Skal prøve meg på det, men om jeg ikke får til å puste i snorkelen får jeg heller bare putte hodet ned uten å puste! Jeg sitter på et internett jeg egentlig ikke får lov til å sitte på tror jeg, og litt for nærme naboene, så jeg får vel komme meg bort – folk begynner å våkne:) Blogges i ettermiddag!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s