Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Bare løper innom!

Løper innom for å fortelle at jeg skal snorkle i dag! Prøvde meg i Egypt for noen år siden, men fikk det ikke helt til – i dag er dagen! Skal prøve meg på det, men om jeg ikke får til å puste i snorkelen får jeg heller bare putte hodet ned uten å puste! Jeg sitter på et internett jeg egentlig ikke får lov til å sitte på tror jeg, og litt for nærme naboene, så jeg får vel komme meg bort – folk begynner å våkne:) Blogges i ettermiddag!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s