Hverdag, Thailand
Legg igjen en kommentar

Flere bilder fra Thailand!

Har lovt dere oppdatering på bilde fronten fra tiden vår i Hua Hin – så her kommer det! Vi har rukket å gjøre veldig mye spennende mens vi var der, selv om vi ikke fikk vært på stranda mer enn to ganger! Vi hadde jo flott basseng hjemme da, så badet gjorde vi minst en gang om dagen!

Vi var på Cicada markedet – et veldig classy marked hvor alt var håndlaget. Det var for det meste Thai der, og veldig god stemning! Sander og jeg ble tegnet som tegneseriefigurer – jeg fikk veldig store pupper! Er de ikke vant til D cup her nede tro? 🙂

Big Buddah måtte vi jo få med oss! Her måtte vi ta av oss skoene nede ved enden av trappen – og det var selfølgelig for det meste thai her også… Ingen skilt eller noe på engelsk, og buddistene var der for å be. Veldig nydelig sted – med en fantastisk hage rett ved siden av som vi også tok oss en tur i:

Så dro vi videre til Hua Hin floting marked (det nye). Jeg ble litt skuffet fordi jeg hadde forventet meg den gamle typen, hvor båtene faktisk var på vannet og man kunne handle herifra, sånn det er i Bankok, men her sto alt stille som en havn rundt vannet og vannet var laget til kunstig. Vi fikk kjørt litt båt da, og det gikk et tog rund halve markedet så det var litt gøy for Sander, men ikke noe særlig for oss å kjøpe. Bedre med night marked inne i byen!

Is bar måtte vi jo få med oss! Sander bestemte seg for at han skulle bare flytte inn der. Han skulle være der og være der og være der som han sa:) Helt herlig – og veldig billig!

På søndag kveld dro vi til Chaam, der finnes det en liten jazz bar som drives av en nordmann; Nissa, og hans Thai familie. Så utrolig koselig, og fantastisk musikk! Faktisk mange kjente norske som spilte der! Scenen er altfor liten for alle som vil være med og jamme – de kommer fra fjern og nær for å være med. Det er en gjeng på fire stykker som er «faste» og så kommer de andre som vil komme. Jeg var så heldig at jeg fikk være med på bursdag til Bob, en av de faste på saxofon, og der var jo selvfølgelig alle de andre. Jeg ble sittende og prate med de norske, fantastiske jazzmusikere, og en fra England, som var helt fantastisk på trombone. Har alltid syntes det å spille trombone er helt fantastisk; vet du hvor vanskelig det er eller? Jeg fikk prøve meg på munnstykket da, og klarte vel å få til ett eller annet som liknet på en lyd haha! Fantastisk kveld!

Jeg har sagt vi fikk med oss to strender i Hua Hin. Denne tok Ketsanee oss med til – en litt mer stille strand, som var enda mer fantastisk enn den første, som er mer turist strand. Her var det også selgere og falang, men ikke så mange, og veldig rolig. Mer Thai sted. Det var i området der hun var vokst opp, og det var veldig morsomt å se hvor hun gikk til skolen og sånn!

Ketsanee og Sander slapper av i vannkanten:) Man trenger ikke snakke samme språk for å leke sammen!

vi måtte jo få med oss Malgrove skogen! En fantastisk «flytende» skog, med store røtter som søker ned i vannet under. Vi var der ved lavvann, og da fikk vi se masse dyr! Blant annet et par Iguanaer, hundrevis av krabber, traner i forskjellige farger, og fisk som kan gå på land!

Den siste dagen i Hua Hin måtte vi forte oss å få med oss de tingene vi hadde snakket om så lenge. Vi måtte blant annet bruke opp Elefantridningsbillettene våre, noe Sander ikke ville være med på etter å ha sittet på en elefant den dagen som steilet. Denne gangen ble han med, og vi var livredde begge to hele tiden! Jeg trodde det skulle bli som å sitte og svaie og kose seg avgårde i en deilig tur, men det var det ikke! Det var faktisk ganske skummelt langt der oppe, og elefanten gikk i terreng, så vi hang fremover og bakover og alt mulig. Litt oppe i skogen bestemte han som «kjørte» elefanten at vi måtte jo ha noen bilder av dette, så han tok med seg kameraet mitt og gikk AV elefanten og fikk den til å gå uten han på! Shit altså – var litt blek i trynet på de bildene! Redd for at den skulle stikke av ja!

En ting til vi hadde planer om å gjøre var å reise til Apefjellet. Et fjell ytterst i Hua Hin der det bor hundrevis av aper. Vi bestemte oss for bare å sitte i bilen og se… Men det gikk ikke lenge før Ketsanee kom på at hun hadde lagt fra seg maten til barna ute på bakplanet – og vi hadde masse aper som forsynte seg. Det ble helt villt og vi måtte bare reise igjen. Men som jeg sa: har du sett en så har du sett dem alle:)

Avslutningen på dagen ble at Sander lærte seg å snorkle! Det er helt fantastisk, han tok det etter bare en kort time med prøving av forskjellige briller osv. Han har dykkeleker også som han koser seg med, og dette er bare helt fantastisk! Når han snorkler slapper han av i vannet, og da kan han gli fremmover og svømme, helt perfekt. Han svømmte frem og tilbake i det 25 meter lange bassenget, uten problemer. Jeg har en svømmende unge! Tror du han gleder seg til vi skal på ordentlig snorkling i morra eller? Håper han får det til, for det kan bli en fantastisk opplevelse for han, å se alle fisker osv under vann her nede! Gleder meg allerede:)

Så der har dere litt innsikt i hva vi har holdt på med de siste dagene i Hua Hin. Vi har hatt noen fanastiske dager, og vi er veldig takknemlige for Harald og Ketsanee som tar oss med inn og viser oss alt. Uten dem hadde vi ikke fått så fine dager! Vi gleder oss allerede til å komme tilbake!

This entry was posted in: Hverdag, Thailand

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s